Tuesday, May 9

di CoM Lab

hi everyone,,,
i'm currentlyu located at com lab2,,,
well i am suposingly doing my research for my case studies asg,, which is motorola in china... haiyo,, susah bgt dapetnya,,,

here it goes,, , this morning when i woke up,, i found a packet of M&M's in my bag,, had no idea who put it there,, there's a card also,, which state that the chocolate is for me,, oo,, so sweet,,, aniwe,, thanx whoever it is,,, Smoga Tuhan berKati dgan Melimpah,, and strangely,, i couldn't be bothered to find out who gave me.. and NOW,,, i'm eating it,, hohohoho,,,


oh iya,,td ali dateng,, nyaperin gua,, dia numpang nge-print lect notes... just to let u know,, it isso hard to find a computer in here,,, HATE it HAte It!!!! luckily, i found one,, aaah,,, coz i got a 3 hours break,, haiz,,,, tau ga skg bnyk orang ngider ngider di skliling gua nyariin comp kosong,, n i feel so guilt coz i'm writing a blog not doing anythong related to school,, haiyo!!!! BANYAK BGT orng nya,,,

This morning during lect we learn bout elvis presley, jerry lee lewis, d beatles etc etc,, all those legendary early rock singer.. never realized they had such good voice,, compared to the rock singers nowadays,,, haiy,, their voice are calm,,,seXy, clear,,, serek2 beccek,, hohohohohohohoh,,,,,

oh,,yesterday nite YuYu Refused to give me desparate hoswife!!! and he claim he is being ggo to me,,, huh,, YuyU JAHAT!!!,,,, huuu,,, gua cuma ada smpe ep.12,,, haaaa... aniwe it ok ,,,exam comin soon,,,


aniwe,, just wondering do u all really read all d stuff written in this blog?? esp cerocosan gua yg super nga jelas,, well tipe stabil ma,,, hauahuahauha,,, udh,,, gua hav to continue with my research,,, feeling guilty,,,, toing toing,,,,
okie,,,, bubyee,,,
ping,,cumm,, rasanya lma tak berjumpa,, hahahahaha
have a nice day ya evryone,,,, LOVE U ALL!!!!!
posted by YoLa  @  1:42:00 PM  | 

4 comments:

  • At May 09, 2006 2:50 PM, Blogger Yuyu said…

    hoei yol...
    buset tulisan lo sih kurang terang deh...
    bole kale pake warna laen

    woaaaa enak amet lo bangun2 pagi uda dapet coklat, ngimpi apa lo semalem? wah jgn2 lo ngigo ya kmrn jln2 pgi bli coklat ndiri ngaku loooooooooooo wakakkaak

     
  • At May 09, 2006 3:44 PM, Blogger .::LiZzZ::. anak marmut said…

    hua?? coklat????? gileeeeeeee,, from secret admirer?? cuit2223,,, kartu ny ada tulisan ga??? ciee,, who's the willy wonka?!?!!??!

     
  • At May 09, 2006 4:51 PM, Blogger C'Tephen said…

    Curang... mau juga donk coklatnya.

    arrgghhh... pasti dari Binyo.. kakaka....

     
  • At May 10, 2006 12:09 AM, Blogger lies said…

    wah..coklat...cuitcuit..senangnya dpt surprise..
    btw..blog lo tuh hampir sama ama pas lo ngerocos yah..byk sound effect nya juga..hauahu
    of course kita baca lah blognya..kalo ga wats d point... :P

    mami yola..kangen nih...

     

Post a Comment

<< Home