Friday, August 4

the story of a girl


its been a while since i've post my last blog,,, hehe,, miss this moment so much,, ^^ well then, how is it going with everybody?

today have been a long day 4 me,,, lebih tepatnya, ngerasain scara nyata kaya apa rasanya kalo kebutuhan emosi dalem hidup tu ga terpenuhi,,, people need the feelings of being valuable, useful, and loved... and what i've been through today, is that i dont feel trust, and i dont feel that im doing the right things at the moment,,, its just that everything turns messy today,,,

gw baru ngerasa hari ini, kaya apa si hidup tanpa kepercayaan, rasanya bikin apa jg selalu aja salah, dan di masalah lain, gw jg ga ngerasa gw ud buat yg terbaik di dalem hidup, jadi saat ini ga ada ability buat bela diri dan kluar dari pikiran buruk kalo apa yg gw buat slalu kurang baik,,, intinya,, i dont have the right positive thinking at the moment,,, mau memotivasi diri sendiri jg susah,,, but then its life,,,

apa si yg bisa gw perbuat tadi? nothing besides crying,, heheh,,, but overall, gw rada sdikit terhibur abis ngobrol sama salah satu gilisampengers,,, trus i feel that friends can cover a tears and turns it into a laughter,,, terima kasih jg buat Tuhan yg masi kasi gw orang2 terbaik disamping gw yg ada buat jadi temen2 terbaik,,, thx ka nala,, thx yuyu, alex, tepen, n pink,,, love u guys so much,,, also cc,,, apa kabarnya c, gmn camp wanita bijakny,,,

anyway,,, only by the grace of God msalah ini bisa teratasi,, n i belive that there is always something to learn from a misery,,, hope that my misery can be my ministry,, heiahei,,, keep on positive gilisampengers!!! peace
posted by .::LiZzZ::. anak marmut  @  2:00:00 AM  | 

5 comments:

  • At August 04, 2006 2:48 AM, Blogger pinkkooo said…

    For ya cum..when u try ur best but u dun succeed,when u get wat u want but not wat u need,when u feel so tired but u cant sleep,when u lose sumthing u cant replace,when u luv sum1 but it goes to waste,lite will guide u home n ignite ur bones..
    n sperti yg td kta diskusiin,dibalik masala itu pasti ad sumthing yg jauh lbh penting n bae bwat kedpnnya... =)
    be strong n u r not alone.. =)
    btw thx bwat quality talk nya ya td..it helps me v much!
    luv ya~~

     
  • At August 04, 2006 2:50 AM, Blogger .::BurunK::. said…

    aduh...mengharukan...gua nangis dulu deh seember.... T_T
    be strong yooooo...livestrong...hiaaaah..

     
  • At August 04, 2006 3:10 AM, Blogger C'Tephen said…

    Now you raelzie, God has tlod you so mnay tmies aslo dnot udnretsnad e...

    Now olny You konw la...

    Be psotivie,
    Tihnk psotivie,
    Mvoe psotivie,

    +++

    Tohse who cnat raed tihs mseasge is a d**b.

    puts....

    Lvie srtnog

    Glenag kraet klaeee....


    GBU

     
  • At August 04, 2006 4:51 PM, Blogger Yuyu said…

    Yes, failure can be dissapointing...
    But on the other side, it is a Process.

    I know maybe sometimes if it happens to us, it sucks and feels like "people doesn't understand how I feel coz they are not in my position"

    But it doesn't mean that it's the end of the world, and by going through some hard times and you could learn something from it, it will make you stronger and stronger.

    Just like a baby learning how to walk, there is a phase where we have to climb up and fall, but after sometimes and you get used to it, you know how to stand straight and learn not to fall. Then after, you can even walk without thinking not to fall.

    So, why dont you just walk with our almighty God?!

     
  • At August 07, 2006 12:24 PM, Blogger lies said…

    aduh gua merasa tertinggal byk nih..hikzz..gara2 internet rumah gua rosakkk..bete ga sihh
    iya cum betul apa kaat org2..lo be strong, n just do ur best...Tuhan ga bakal ninggalin lo..ini cuma proses, utk ngebentuk lo jadi seorang prbadi yang lebih kuat pastinya...
    ok cumm

     

Post a Comment

<< Home